Qui?

Som gent amb vocació i amb esperit de superació. Per això apostem per la formació contínua, l´aprenentatge etern, la frescor que ens proporciona seguir sent estudiants malgrat nostres anys i la nostra experiència...

Ens agrada ser diferents i que tu també ho siguis, per això cada treball que fem és un nou repte, és la suma de creativitat + eficàcia a preus molt raonables.

Treballem perquè la imatge de la teva empresa sigui un element que la identifiqui i la diferenciï de la competència. En definitiva, et proporcionem un estri indispensable perquè la teva empresa augmenti el seu índex de vendes.

Ens esforcem constantment
per aconseguir uns preus més
assequibles, buscant sempre
la manera d´abaratir els costos
de producció, perquè
creiem que, el disseny
gràfic i la publicitat
són elements de
primera necessitat per a
les empreses.


Som molt sensibles amb el medi ambient, per això hem pres
una sèrie d'iniciatives de les quals ens sentim molt orgullosos:

- Aconsellar als nostres clients les mesures més apropiades per a cada treball d'impressió, de manera que aconseguim un aprofitament gairebé total de l'espai imprimible, reduint el malbaratament de paper i obtenint un considerable estalvi de diners per als nostres clients.
- No utilitzem fotolits per als nostres treballs d'impressió perquè produeixen gran quantitat de residus tòxics per al medi ambient. En el seu lloc utilitzem planxes CTP (Computer to plate), molt més ecològiques.
- Disposem d'un catàleg de productes ecològics.

No ens agrada la lletra petita ni els pressupostos ambigus, des del principi sabràs el que et costarà, sense sorpreses ni ensurts.

Graficarea · Tel. 666 43 74 79 · 08870 Sitges · graficarea@gmail.com
Avis Legal